ECHIPA

Transpunem fondul forestier într-o forma scriptitica, pentru gestionarea durabilă a acestuia.

Echipa noastră

S.C. Amenajament S.R.L este infiintata in anul 2009 si este formata din ingineri silvici cu studii superioare, absolventi ai facultatilor de silvicultura din cadrul Universitatii Stefan cel Mare Suceava si Universitatii Transilvania din Brasov.

Personalul S.C. Amenajament S.R.L este specializat in lucrari de amenajarea padurilor si celor conexe. Lucrarile efectuate in toata tara pentru o suprafata de peste 100.000 ha ne recomanda ca o echipa serioasa, bine incadrata cu personal bine pregstit si instruit, dotata tehnic modern care este capabila sa execute lucrari de amenajarea padurilor si conexe acestora cu orice grad de complexitate respectand legislatia in domeniu, asigurand calitatea lucrarilor executate si termenele stabilite.

Echipa este formata din ingineri silvici amenajisti din trei generatii de varsta, care pastreaza traditiile silviculturii si este in dezvoltare profesionala continua, perfectionare si formare. Experienta acumulata in cadrul Institutelor de Cercetari si Amenajari Silvice Brasov si Chisinau a adus in Societatea Comerciala Amenajament S.R.L calitatea lucrarilor de un nivel ridicat la un pret de piata competitiv si atractiv.

S.C. Amenajament S.R.L se adreseaza in principal proprietarilor de fond forestier care doresc un amenajament silvic de calitate, cu lucrari propuse bine analizate conform Normelor tehnice asigurand continuitate, in concordanta cu obiectivele ecologice si social-economice si cu respectarea dreptului de proprietate asupra padurilor, exercitat potrivit prevederilor Codului silvic. Amenajamentul silvic este modul de gestionare a fondului forestier pentru o perioada de 10 ani, din acest motiv conteaza mult o lucrare bine facuta.